Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Cecille.ro este reprezentata exclusiv pe teritoriul Romaniei de S.C. HERALDICA S.R.L., firma producatoare de confectii, cu sediul social in PLOIESTI, str.G-ral Eremia Grigorescu nr.2A,, bloc 26 bis, apartament 10, CUI RO20256411, Nr.Inreg.Reg. Com. J29/2896/2006, telefon 0723262222 sau 0741124404. Inainte de a face o comanda, daca aveti orice nelamurire, va rugam sa ne contactati la oricare din numerele de telefon mai sus afisate.

Informatii despre produse

Cecille.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. Pentru a evita eventualele neconcordante in ceea ce privesc marimile va sfatuim sa consultati ghidul de masuri si dimensiuni. va fi necesar sa va luati masurile asa cum este explicat in ghidul mentionat anterior si sa le verificati in tabelele cu marimi standard corespondente, inainte de a plasa comada dumneavoastra. Numai astfel va puteti asigura ca veti receptiona marimea potrivita pentru produsul comandat. Pentru persoanele cu dimensiuni ce nu respecta ghidul de masuri, functie de modelul solicitat, se pot executa comenzi speciale. Aceste comenzi nu vor avea acelasi pret cu cele afisate pe site.

De asemenea, echipa CECILLE.RO face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri sau durata livrarii, aferente produselor comercializate, sa fie cat mai precise. Totusi, CECILLE.RO isi rezerva dreptul de a refuza comenzi daca se va constata ca informatiile privind produsul comandat de dvs. au fost introduse eronat. In acest caz veti fi contactat(a) si vi se vor da toate detaliile necesare. De asemenea CECILLE.RO isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate in magazin sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in 2-4 zile de la data lansarii comezii.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si S.C. HERALDICA S.R.L. si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca S.C. HERALDICA S.R.L. se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate in magazin atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Returnarea marfii.

Conform art. 4 din legea 130/2000 consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

ATENTIE!

Produsul trebuie sa aiba toate etichetele originale, sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat. Produsul trebuie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Coletul retur trebuie sa fie insotit de bonul de retur care se ia de pe factura!

Inainte de a returna un produs, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723262222, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la dvs.

Orice produs poate fi schimbat cu altul in cazul in care masura comandata nu vi se potriveste. Daca returnarea se face din cauza unei marimi nepotrivite, inlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, in cazul in care marimea dorita este disponibila. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

Protectia datelor personale.

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre CECILLE.RO, adica S.C. HERALDICA S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

CECILLE.RO garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C. HERALDICA S.R.L., str. RUDULUI nr. 161, PLOIESTI.

Pentru comenzile mai mari de 2000 de CECILLE.RO isi rezerva dreptul de a solicita un avans. De asemenea CECILLE.RO isi rezerva dreptul de a anula orice comanda ce prezinta caracter fraudulos.

Copyright

Elementele din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Heraldica S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei Heraldica S.R.L.a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legii in vigoare.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firma ci clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.